Masterclass over suikerverslaving
Hierin leren de deelnemers
• Wat suikerverslaving is en of het wel echt bestaat
• Hoe suikers werken in je lichaam
• Hoe je omgaat met sugarcravings
• Hoe je van je suikerverslaving afkomt
Een leuke (ook soms grappige), (liefdevol) confronterende en energieke masterclass die veel inzichten en bewustwording gaat geven bij de deelnemers.
Trainer
Sylvia Holtslag
Dit ben ik!
Humor
(Van de grootste ellende nog grapjes maken. Niet altijd gepast, maar het helpt me in ander perspectief te denken en vaak daardoor anderen ook)
Gedreven enthousiasteling
(lees workaholic, want: I LOVE MY JOB!)
Energiek
(nee, niet officieel ADHD-gediagnosticeerd, maar er zijn twijfels)
Leergierig
(ik vreet informatie over voeding en persoonlijke ontwikkeling als ontbijt, op de dagen dat ik niet meer “echt ontbijt”)
Liefdevol confronterend
(lees: ik kan soms een “bitch” zijn, maar wel vanuit de beste intenties)
Wat je over mij moet weten is dat ik:
Onwijs dankbaar ben dat ik moeder ben geworden van mijn lieve Jimmy (4), dat ging niet vanzelf. EN dat ik het ook heerlijk vind dat ik nog steeds mijn eigen ding (lees: werk) kan doen, dankzij de geweldige verdeling van mijn vriend en mij.
Als een echte, van oorsprong Achterhoekse confronterend en direct kan zijn, maar altijd met een lach en vaak ook vanuit “I have been there as well”.
Dol ben op leren en nieuwe psychologische inzichten. Ik heb naast voeding ook psychologie en coaching gestudeerd. Ook ben ik Tools® coach. Ik lees veel en volg altijd wel een opleiding om steeds weer een beetje beter te worden als coach en als mens.
CrossFitter ben terwijl ik ooit een broertje dood had aan sporten. Het is de enige sport die ik leuk genoeg vind om mezelf voor het bed uit te schoppen, ook al is dat soms een uitdaging. Mijn vriend heeft een CrossFit box en ik ben ook bevoegd level 2 trainer.
Half-Pools ben, de taal spreek en me ook echt zo voel: ik ben dol op tradities en de Poolse gastvrijheid. Mijn koelkast is nooit leeg en ik maak graag lekkere (en natuurlijk gezonde) diners voor mijn gasten.
Bomen high five als ik ga hardlopen. Soms blijf ik er zelfs een tijdje tegen aan staan leunen. Ik geloof dat bomen stress en negatieve energie kunnen wegnemen. En nee, ik ben dus ook niet vies van spiritualiteit, maar wel op een nuchtere en praktische manier.
Een inmiddels niet meer zo geheime verslaving heb voor cheese cake. Die eet ik natuurlijk alleen op een cheatmoment en alleen als ik zeer zeker weet dat hij onwijs watertandend megalekker is. Ik ben er letterlijk stad en zelfs wereld voor af geweest. Zelfs in China heb ik op diverse plekken de cheesecake getest. Maar helaas hebben Chinezen een lactose-intolerantie, hetgeen echte cheese cake maken een uitdaging maakt.
Echter ook in Nederland is het goed zoeken. Dit is mijn top 3, maar tips zijn altijd welkom:
1) Villa Augustus Dordrecht
2) Toet Amsterdam
3) De Gillende Keukenmeiden Zwolle (wel die met
meringue)
Gezonder alternatief:
SUE Frambozen cheesecake, omdat deze niet alleen lekker maar ook verantwoord is. (En wél geschikt met gluten én lactose-intolerantie)
